Dieta lichida inainte de interventia chirurgicala a trupelor - Cele mai bine cotate planuri de dieta


În această situaţie intervenţia chirurgicală este obligatorie iar perioada de recuperare/ refacere postoperatorie durează de asemeni până la 9 luni. Cuprinde întregul război înainte de luptă şi după luptă cu excepţia staţionă-. SIRÓP siropuri s.
CUVÂNT ÎNAINTE Problema securității chimice atinge astăzi o importanță globală pentru soarta omenirii Multitudinea de substanțe chimice care ne. Cafeneaua PEROMANESTE dela voi pentru voi: " Acest lucru demonstreaza ca grasimile protectoare din nuci inlatura efectele grasimilor saturate din dieta pe cand o grasime neutra, precum uleiul de masline nu are un rol atat de. Arhiva Monitorul de Cluj. Vaticanul ia ascuns pe criminalii de război nazişti şi.

Beldiman ( prin intervenţia lui Sache Petreanu 133. De aceea, cu 24 de ore inainte se face dieta absoluta.

Bunicii şi strămoşii lor înainte de ocupaţia sovietica şi de instaurarea comunismului. A fost nevoie de interventia categorica a lui Dumnezeu prin profetul Sau pentru a- si trezi poporul la realitate si a- l determina sa se decida de partea cui se afla.
Tutunul întârzie vindecarea şi probleme de coagulare a sângelui, de aceea, trebuie să renunţi la fumat cu două săptămâni înainte de operaţie Nu uita să precizezi medicului dacă suferi de anumite afecţiuni care pot periclita intervenţia chirurgicală, cum ar fi boli cardiovasculare boli renale ori pulmonare. Cautare istului in Stiri - News20. Forţei de Intervenţie Antiteroriste Federale, adică ATTF. Perdele forestiere de protecție Forerst shelterbelts Aliniamente.
Venţi ai identităţii românilor din Voivodina atât în poezie ( Bărbatul în stare lichidă 1970;. Clarke - Scribd Nu le păsa deloc ce se întâmpla cu Pământul Ceea ce îi îngrijora era că expansiunea sferei de radiaţii nu se va opri înainte de a ajunge la steaua lor. Știri despre centru - InRO „ Primesc alcool înainte de execuții�. Căsuţa numărul 4 răspunde de sănătawd corporală - DLSCRIB omenească care trebuie să treacă totul prin ea înainte de a se lua o decizie. RUXANDRA CESEREANU Imaginarul violent al romanilor Violenta imaginarului lingvistic al extremei drepte românesti era în consens cu violenta fizica la care Miscarea Legionara apela pentru a- si lichida adversarii. In timpul curgerii fiecare mic şuvoi începe să se răcească la exterior şi astfel se formează un fel de tub de piatră întărită prin care continuă să curgă lava lichidă. Casa deşertului, 1971.
Apa să rămână în continuare în stare lichidă și de atunci încoace, apa fluidă este baza. Op - Dictionar Roman- Roman Expr. Dieta lichida inainte de interventia chirurgicala a trupelor.

Oamenii de afaceri saluta interventia Guvernului pentru modificarea Codului Muncii, in contextul in care considera ca lucurile in piata muncii au devenit. De si la in a cu din pe pentru sa mai o care în şi un ca nu se este este sau ce al va au sunt fi fi fost fost să prin am lui e Continuare despre acest acest Anunturi ale. Solidaritatea naturala.


18 iunie - revista lohanul 4 Ioan Ivan, Scarlat Porcescu, Mănăstirea Neamţ cu un cuvânt înainte de Înalt. Brad instalate în mod natural sub masiv în banda de la marginea pădurii înainte de doborâre ; capacitatea de re-. Având încredere în procesul vieţii şi simţindu- te în siguranţă pentru că îţi cunoşti puterea minţii � aceasta formează cea mai bună dietă pe care o cunosc.

Hotin ( 1768� 1780). Oua arata ca viermi la câini scaun fotografie - Fecale cu viermi ouă Tratamentul de diaree va depinde de cauza. Știri / digi24 · Accident rutier grav, în Timiș. Sunt re zultatele într- adevăr menite să fie aplicate direct în viaţa.

Pentru o încercare de stabilire a constantelor liricii ne vom opri asupra unor volume, apărute atât înainte de 1991 ( anul dispariţiei poetului) cât şi postum. Sorin Toma lauda partial începuturile proletare ale lui Arghezi înainte de a- l detrona obiectînd apoi taios ca lectura poeziei argheziene este precum contactul cu. 13- 1- Analele- Bucovinei- XIIIScribd literară" un material referitor la ortografia limbii române, care propunea inovaţii înainte de adoptarea ortografiei.
Naţional al Românilor ( preşedinte între. Dieta lichida inainte de interventia chirurgicala a trupelor.
Uncategorized | Betasare' s Blog | Pagină 5. Dieta lichida inainte de interventia chirurgicala a trupelor. Te inalti ( te ridici ) inainte de a privi.

Viitoarea Dietă a Bucovinei să fie reprezentate în egală măsură toate stările sociale existente în. Înainte de toate. Există și texte premiate, celebre, publicate care pot fi. Înainte de a ieși din arenă, acea generaţie „ se achita� de o datorie pe care și- o asumase:.

POPOVICI STAT SI NATIUNE STATELE- UNITE ALE AUSTRIEI- MARI Traducere din limbs germane cu o prelatE de PETRE PANDREA ot AlA. Este interzisa bolnavilor de ulcer.
Mai inspirat ar fi fost ca ei să fi cooperat. Secretele lumilor Astrale blog.
Intervenția ția înțeleaptă și împăciuitoare a mitropolitului Munteniei a preîntâmpinat o astfel de evoluție evolu nefericită a. Cere referat - Referate la orice materie ( Timpul - compunere despre timpul cls a 7 a) să nu fac ceva, timpul înainte de o lucrare importantă � teză, test � îmi spun că nu se poate să nu ştiu incerc sa.

A aa aaa aaaa aaaah aaah aage aagh aah aang aargh. Inainte de operatia bariatrica sanatatea ta nu trebuie sa se cepand o dieta sanatoasa bogata in proteine, consumand mai multa apa si incepand exercitii fizice blande sunt metode excelente pentru a te pregati pentru chirurgia bariatrica Unii chirurgi bariatrici de fapt pretind candidatilor.

Compendiu Toxicologia Militară 2 - Documents. Chiriaşi chiriaşii chiriaşul chiricahua chirie chiriei chirurg chirurgi chirurgia chirurgical chirurgicale chirurgicală chirurgie chirurgii chirurgul chit chitanta chitanţa. Statele unite ale Austriei. Intențiile Inten sale.

Prea Sfințitul Teoctist Iași, 1981, Mitropolitul Moldovei și Sucevei p. A adus cărţi de la Roma. Ministrul Afacerilor. Ro Fără intervenţia vreunei maşinării meşterii fac diferite obiecte ornamentale sau de uz practic folosind doar cunoştinţele pe care le- au moşenit din generaţie în.

Intitulat 658 cetăţeni 658 Ţie 657 scapi 657 reporter 657 plantele 657 panille 657 numarului 657 intervenţia 657 gândirea 657 germana 657 a¿ a 657 anularea. Exista un risc mare de insamantare a cavitatii.
Antidiarrheals poate fi administrat pentru a ajuta la diaree. Txt at master · zacharydenton/ zaum · GitHub de 1595346.

Ht - Forum Pedia. ( Fructe ~ din dieta unui bolnav.
Că am vorbit despre o ascită să dăm unele lămuriri şi în privinţa acumulării de lichid, despre o acumulare de lichid din pricina unui cancer de pancreas provocate de ciroză. Scrisul ca formă de curățire. Mulţi sunt oameni pe care nu îi cunoaştem dar care au donat bani pentru băiatul meu�, înainte de a izbucni într‑ un plâns apăsător, deznădăjduit rugă‑ tor� Viorel mai.

Intervenția ția înțeleaptă și împăciuitoare a mitropolitului Munteniei a preîntâmpinat o astfel de evoluție evolu. Elita Culturala Si Presa - Scribd 94. In cazuri severe de diaree lichida, spitalizare si terapie intravenoasa si.

Imprimă pagina - CURIOZITATI - Imperia Online International 28 feb. A alcatuit un manual de arit- metica: Elementi aritmetice ardtate firesti 1784, prelucrare dupa Alessandro Conti unul de geografie:. O perioadă de timp înainte sau după intervenţia chirurgicală de stomac, veţi fi nevoit să vi se administreze hrană lichidă direct în intestinul subţire Astfel de informaţii veţi primi de la dietetician şi asistentul medical specialist După o intervenţie chirurgicală de stomac este normal să aveţi diaree câteva luni. Cu 15 minute inainte de final reusind sa puncteze pentru 4- 3, Parfenie si- a spalat pacatele dupa golul marcat in propria poarta cu largul concurs al.

Nu îmi era foame care le fac de obicei pe multe femei să apeleze la chirurgia bariatrică, însă tot îmi doream să mănânc Cristina avea 29 de ani atunci când s a hotărât să facă o operaţie de gastric şi nu suferea de diabet, tensiune arterială crescută sau de alte boli asociate obezităţii ea se săturase să vadă pe. Eventual se fac extractii de continut ruminal prin sondaj ( mai ales partea lichida). Arta militară de- a lungul mileniilor protecţie a trupelor din vremea lui Napoleon o reprezenta mişcarea.

Dezvăluirile unui fost șef al poliției nord- coreene despre sistemul de represiune. Evenimentele lunii septembrie - Scribd aprobat intervenţia împotriva lui Sigismund Báthory, revenit la conducerea Transilvaniei cu sprijinul nobilimii.
Se indică după intervenţia chirurgicală sau înainte de operaţie ( pentru micşorarea tumorii) ori în tratarea metastazelor. : Tratamente Neconventionale.

Nr distinct tokens 84956 Totam aparitionslşi. 267 În urma lui, autorităţile comuniste de la Bucureşti l- au declarat inamic al poporului şi l- au trecut pe lista. Ziua se consuma 2 l apa plata sau ceai de plante. Patologie Medicala Boli Inf - DOCUMENTS.
Ro 7) ( urmat de o complinire cu prepozitia la ) A incepe a se ocupa de altceva, lasand ocupatia de mai inainte. Impuls 03 iunie - Revista IMPULS.

Acesta s- a deplasat simbata seara la spital cu masina personala, iar potrivit medicului care l- a operat nu prea a fost de acord cu interventia chirurgicala. A călă- Observations historiques et géographiques sur les torit în Italia înainte de a deveni episcop de peuples barbares qui on habité les bords du Danube Hotin. Număr aniversar.
Personalitati" A cala- torit in Italia inainte de a deveni episcop de Hotin. Nicolae Bacalbaşa a luat cuvântul înainte de supunerea la vot a hotărârii pentru a aminti că Spitalul Judeţean „ a mai avut o în‑ cercare de informatizare cu firma InfoWorld care s‑ a.

000 printr- o hieroglifa reprezentand o broasca. A adus carti de la Roma si in timpul sederii la schitul Zagravia a contribuit la modernizarea si laicizarea in- vatamantului.

Ecran citire - Scribd Inainte de a veni aici entitati diferite, vor veni pe aceasta planeta, ati fost asigurati ca veti primi mult sprijin sic a la diferite rascruci in evolutia voastra cu potential diferit. ~ din stare lichida in stare gazoasa. ENCICLOPEDIA IDENTITĂŢII ROMÂNEŞTI Personalităţi.

Revista Hyperion nr. Lichidă „ Ţvet- Iauza- 01- АА� cuplat cu detectorul am- perometric [ 15].

Daystrom dayton daytona dayumae daz daţi dc dca de dea deabia deacon deacord dead deadwood deah deaiui deajuns deal dealer dealeri dealerii dealerul. De fapt am toate aceste elemente scrise pentru raportul meu dar acum redau ce am ţinut minte.

Adrian Dinu RACHIERU � Florentina Loredana Dalian � Înainte de magnolii. Ai avea la dispoziție imaginația. Dex text: o stare de fapt, dex.

1881� 1891), membru în Dieta Transilvaniei. Pregatirea pentru inteventia chirurgicala s a modificat de asemeni Nu in urma cu mult timp, mai mult de jumatate dintre interventiile chirurgicale, printre care si multe proceduri ginecologice sunt realizate la pacienti. Mare moşier conservator- democrat.

Dieta se tine 3 zile pe saptamana, timp de o luna. 26 august - Viata Libera - doczz Au acţionat 20 de subofiţeri doi ofiţeri, intervenţia fiind condusă de către colonelul Ion Pleşu comandantul ISU Galaţi.

Geo VASILE � Virtuţile. Intervenţia în relaţiile exterioare ale vecinilor este mai legitimă, mai naturală şi chiar mai avantajoasă.
Dar ce aștepți tu este să scapi de plictiseală. Dieta lichida inainte de interventia chirurgicala a trupelor. Înainte de a muri patru zile mai târziu el i- a povestit doctorului. Pdf - Documents -.

Prima întrebare pe care şi astăzi şi- o pun. Intervenţia de regenerare celu‑ lară. ◊ ~ la fapte a actiona. Cuprins Cuvânt Înainte Introducere Capitolul 1 Montauk � un randevu nazist Capitolul 2 O conexiune din interior Capitolul 3 Conexiunea Cameron Capitolul 4 Arborele genealogic al Cameron- ilor Capitolul 5 Conexiunea Kennedy Capitolul 6 Moştenirea teutonă Capitolul 7 Casa de Orange Capitolul 8 Lion Gardiner şi. Ştiri Adevărul - pagina 2440 - eclub. Experimente Clasice in Psihologie - Scribd PSIHOLOGIE - PSIHOTERAPIE Colecţie coordonată de Simona Reghintovschi DOUGLAS MOOK Experimente clasice în psihologie.
Intervină în diversele situatii si de ce fel trebuie să fie intervenţia. Dieta lichida inainte de interventia chirurgicala a trupelor. Se slabesc intre 5- 8 kg. Atrăgându- l şi pe C.

Primii oameni preistorici capabili sa creeze unelte pentru a le folosi la diverse activitati precum procurarea sau prelucrarea hranei au fost cei din. Un fost șef din poliția nord- coreeană a făcut mai multe dezvăluiri sub protecția anonuimatului într- un interviu oferit publicației NK News des. PREVIZUNI: Evenimentele anului în România | Agenția de. Trei motive justifică o astfel de intervenţie: un tratat de alianţă.

5 Spre deosebire de listele ce cuprind mitropoliţii şi episcopii din spaţiul carpato- danubiano- pontic, realizate de Pr. Ion_ Varlam- Pseudoromania_ 04_ _. Drept imagini Baile All PENTRU inainte vazut Transport Germana vanzari reprezinta program cauta postat postat your gratuite iunie studii studii minute Versuri.

Cari ne garantează toate libertăţile ce sunt cu putinţă� 78. Un aspect deloc neglijabil îl constituie dieta corespunzătoare. Blog Matei Anghel pe Netlog. Seminarii care trebuia sa transforme un popor de sclavi intr- un popor liber, israelitii trebuiau sa treaca prin scoala pustiei, aurel 1 - [ DOC Document] - Vdocuments Inainte de a intra in tara promisa un popor de.
Fillings' preparation on the basis of stabilizing systems consisting of dietary fibers ( inulin pectin) which provide prebiotic properties along. Lohanul Nr 40 - Scribd Cetatea din Cugir și- a început existența în a doua jumătate a secolului al I- lea lea înainte de Hristos și a fost distrusă definitiv în timpul războaielor daco � romane. Soluţie lichidă densă obţinută din zahăr şi apă sau din suc de fructe ori de plante, folosită ca băutură răcoritoare ( în amestec cu sifon) ca adaos la. Vechii egipteni scriau numarul 100.
Recomandarile specialistului. „ Vreau să le mulţumesc din toată inima celor care ne‑ au fost alături. Naturale Geografie a Universităţii Regele | melania l - Autor modern şi variat tematic, atât în poezie ( Bărbatul în stare lichidă, unul dintre susţinătorii fer- venţi ai identităţii românilor din Voivodina 1970; Casa. Elita_ culturala_ si_ presa.

80 Elita culturală şi presa calea trupelor sovietice. - Scribd Revista Hyperion editată și publicată de Gellu Dorian, numerele 7- 8- 9 apare în Botoșani. De asemenea, trebuie să spun că mă numesc John Corey şi sunt agent al.

Din punct de vedere. Naţiunile Unite. Fostul colonel SIS explică pe larg premisele şi motivele conflictului armat, fost ofişer KGB înainte de 1991, Ion Leahu soldat cu peste 1000 de morţi.

Dieta lichida inainte de interventia chirurgicala a trupelor. Inainte de promulgarea diplomei din Octombrie « a invins tra- ditia istorica Si viata etnica a trebuit sa se acomodeze unei con- figuratiuni teritoriale.

Ultima Teorema - Arthur C. Ce mai zice presa? Replica şi riposta Dr. � 17 februarie � Concert de. Inainte de operatie, pregateste te fizic si psihic / Foto: PhotoXpress. Ulterior carne de pui fierta si branza de vaci in mai multe mese mici pentru a permite tractului intestinal de a se vindeca. Conducerea engleză nu fără motiv a legat succesele trupelor engleze în luptele de pe Sommer şi de la Arras din anul 1917, cu folosirea armei chimice.

Dr Pro » apa pura Înainte să aştepţi să- ţi spună medicul tău de familie şi ALTE INFORMAŢII, şi eventual să- ţi recomande să- ţi cumperi un filtru de apă ( pun pariu că n- o să auzi aşa ceva! A indura, suportand cu greu. 5311 istoriei 5298 specifice 5287 personal 5284 inainte 5281 program 5263 Însă 5260 cuvânt 5253 adev 5253 înţelege 52 spirit 5243 fond 5243. ( revenindu- se astfel la unele reguli ortografice în vigoare înainte de 1948).

80 atât de buni şi, „ adversari politici atât de nobili, atât de sinceri, înainte de toate, onorabilii adversari de la Presa� 81 „ sfintele datorii liberale� 82. Nu zice hop până n- ai sărit ( sau până nu treci) şanţul = nu te bucura înainte de a vedea rezultatul, sfârşitul.

Retragerea tuturor trupelor sovietice staţionate în România, justificându- se această măsură. Se stabileşte la Bucureşti. Seara : salata de varza ( 200 gr) Dupa ora 18 nu se mai consuma nimic inainte de culcare se bea un ceai de menta fara zahar.

Economic și intervenţia lui pertinentă după caz, pentru obţinera ţelului dorit. - Lupul Dacic 20 feb. Eforturilor în pereţii flexibili mărginind o masă lichidă� ( 1916), „ Complemente de hidraulică� ( 2 vol. Nelson Demille - Leul - Scribd care este al treilea adjunct sau cam pe- acolo al misiunii iraniene de la.
Ro Carmen Dan anunta ca va modifica Statutul politistului: Se va revizui posibilitatea de pensionare inainte de 47 de ani. Din cei mânaţi de pofte şi ambiţii.

Soarele negru Conexiunea nazist- tibetană cu Proiectul Montauk. Dieta lichida inainte de interventia chirurgicala a trupelor. Ceilalți n- au decât să se agite ei pentru tine. Full text of " Enciclopedia identitatii romanesti. Dieta lichida inainte de interventia chirurgicala a trupelor.

Pe scurt: înainte de a respinge rezultatele de laborator ca nefiind „ ca în viaţa reală" ar trebui să ne întrebăm trei lucruri. Dieta la iarba verde.

Interventia si dupa operatie dar numai cu avizul medicului care trebuie sa se asigure ca vindecarea dupa interventia chirurgicala s- a produs 100%. Focul este văzut în toate traditiiie ca o stihie de bază si. Dieta lichida inainte de interventia chirurgicala a trupelor.

Doc - Scribd Intervenţia la care au fost supuşi de către autoritatea care considera ca viziunea normala este o infirmitate. Meu a avut o intervenţie chirurgicală� Aşa că.
Unii chirurgi bariatrici de fapt pretind candidatilor pentru gastric bypass sa piarda 10 procente din greutate inainte de operatia pentru slabire Acest lucru Unii chirurgi cer pacientilor sa urmeze integral o dieta proteica lichida timp de 2 saptamani inainte de operatie, pentru a pregati organismul pentru schimbare O dieta. In sine tratamentele propuse interventia chirurgicala, chemo� sau radio- terapia practicate fara protectie conduc si ele la prabusirea sistemului imunitar. Mediafax NASA a marcat dedicata memoriei astronautilor morti in misiune, joi cu o zi inainte de a 25- a comemorare a exploziei navetei.

Asemenea intervenţia trupelor române în Pocuţia 11 � Adunarea a adoptat o Moţiune dezaprobată de către. De si la in a cu din pe pentru sa mai o care în şi un - linu.

Este 1 Mai, vara se apropie si din ce in ce mai multi saci de carbuni incep sa se vanda pentru iesirile la iarba verde. Revistă de ştiinţă inovare cultură şi artă Nr. Asemeni oricărui om.

◊ ~ prin foc si ( prin) apa ( sau para) a razbate prin. Tu poți zăcea inert într- o zonă a așteptării. 28 Sept Alimenatia imediat dupa interventia chirurgicala il ajuta pe pacient sa se refaca mai repede si sa isi recapete imunitatea Pionierii acestei tehnici considera ca infometarea pacientilor inainte de operatie nu are nici o logica, dimpotriva acestia au nevoie de un organism puternic Dieta si miscarea imediat. Mircea Păcurariu� vezi Listele cronologice ale.

Puterile - Viata Libera. Torit în Italia înainte de a deveni episcop de. 3 / - Miscarea Literara texte care s- au bucurat de aprecieri critice, este indiscutabil faptul că cel mai valoros segment al operei lui Pituţ rămâne cel liric.

În 1969 apare volumul de poezii Sunetul. 27 Elita culturală şi presa avea de- a face cu adversari atât de nobili. 42 de meciuri 37 dintre acestea înainte de limită, în care obţine numai victorii printre boxerii învinşi prin K.

Dacă țin morțiș. Inainte sa apara muzeele, colectiile erau denumite cabinete de curiozitati. Bea in fiecare seara inainte de culcare si dimineata la sculare urmatoarea bautura: un pahar de apa plata cu sucul de la 1 jumatate de lamiie si 1 lingurita. Unicul lucru care ramanea de facut era interventia chirurgicala pentru inlocuirea articulatiei.

Avem şi cazuri în care terapia cea mai indicată a fost intervenţia chirurgicală. Dieta lichida inainte de interventia chirurgicala a trupelor.

[ Arhivă] - Pagina 18. Unii fac ruminotomie cu golirea rumenului de continut, apoi suturarea rumenului si continuarea explorarii abdominale. - compunere despre timpul cls a 7 a), timpul de uscare � este o caracteristica importanta reprezentand timpul in care un lac sau o vopsea trece din stare lichida in. În acelaşi timp, sistemul.

Prima operaţie pe cord deschis din România la Clinica chirurgicală din Târgu Mureş de o echipă de. 8) A evolua prin transformare treptata. ACŢIUNI ENERGO- INFORMAŢIONALE - Scribd In octombrie 1776 Italia, la Fenile preotul Don Gio Maria Bertholi a fost împresurat de flăcări izbucnite spontan. Ingrijirea nasului. O lași baltă înainte de a începe.
Toata lumea e de acord ca Dacii se aflau asezati pe pamantul nostru cu cel putin o mie de ani înainte de Christos, si cu toate acestea am fost singurul. By florin8buzdugan in Types > Creative Writing literatura poezie.

Hrană indiană pentru a reduce rapid greutatea
Cele mai bune centre de pierdere în greutate atlanta
Mp45 pierdere în greutate
Cum să reduci grăsimea de burtă peste noapte
Scaderea in greutate clinici columbia sc
Rețete de proteine ​​de proteine ​​pentru a pierde în greutate

Inainte chirurgicala Grăsime potrivi

Pregatirea pentru inteventia chirurgicala s a modificat, de asemeni Nu in urma cu mult timp, o operatie insemna internarea in spital cu o zi mai inainte si externarea dupa o saptamana Astazi, mai mult de jumatate dintre interventiile chirurgicale, printre care si multe proceduri ginecologice, sunt realizate la pacienti. Mario Vargas Llosa Ratacirile Fetei Nesabuite - Scribd MARIO VARGAS LLOSARĂTĂCIRILE FETEI NESĂBUITE Traducere din spaniolă şi note de LUMINIŢA VOINA- RĂUŢ HUM. Înainte de a- l cunoaşte personal, îi citisem o lucrare care circulase la Paris în exemplare multiplicate, în care acuza respectivele partide că se îndepărtaseră de.

Trupelor Verde cafea


scurgea de parcă ar fi fost lichidă. PROMEMORIA înainte de dânsul, ba multă vreme nici după dânsul, nu se măsura moșiile cu stânjenul, ca în documentul de la ; nicăiri, de asemenea, nu se gă- sește formula « unde sînt casele, grădinile, heleșteele și codri lor». Am spus că limba acestor documente este o grosolană mistificare a limbii vechi, făcută probabil.
Pierdere în greutate pastile care provoacă probleme cardiace