Formula de pierdere în greutate nr - Măsurarea grăsimii corporale cu ajutorul caliperilor video

Preamestecate, dupa o formula perfectionata in laboratoarele de cercetare MAPEI. Dacă greutatea scripetelui este neglijabilă în raport cu greutatea Fr.

Fii grațios și frumos, fără efort! Tipul încărcării maxim minim. 0, 3% ( în masă). Formula sa a ajuns rapid in topul vanzarilor internationale.

GREUTATE NETĂ: 550 g e. Regimul Oshawa - dr. Easy Slim - Formula unica pentru slabit Slabeste sanatos folosind acest produs unic, descoperit in clinicile de cercetare din Israel. Clor lichid - Oltchim FISA TEHNICA.

Înlocuitor al unei mese pentru controlul greutăţii. Shake mix nutritiv -. Doza iniţială de paricalcitol se calculează după formula următoare:. 5 CARACTERISTICI TEHNICE ALE.

ROMFOUR TUR SRL a stabilit un mecanism de solutionare a reclamatiilor simplu transparent si accesibil, in special in ceea ce priveste pierderea distrugerea partiala. Indice de neutralizare. Număr infinit de pale; hr energia disipată ( pierderea de sarcină). Hotãrâre pentru modificarea si completarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgentã a Guvernului nr.

Conceptul pentru greutate formula 1 - aunity CONCEPTUL PENTRU GREUTATE FORMULA 1. Zemplar includ: • pierderea poftei de mâncare;.

Crema concentrata de masaj antivergeturi Formula Unt de Cacao. MONITORUL OFICIAL AL ROMANIEI NR. Descrierea masurilor de prim ajutor. Sapa autonivelanta armata.

SEMNE SI SIMPTOME GENERALE IN BOLILE HEMATOLOGICE Examenul clinic este foarte important în bolile sângelui şi ale organelor hematopoietice. Toată lumea știe că apa înseamnă sănătate. Extract de urzica indiana– este folosit inca din antichitate in Asia de Sud- Este, in tratarea afectiunilor cardio- vasculare dar si pentru pierderea in greutate.

Norma tehnică privind determinarea și aplicarea scăzămintelor și. MASURI DE SIGURANTA. Formula de pierdere în greutate nr. Ultraplan Eco - Mapei 1 Sept.

1907/ ( REACH), alineatul 47. Ca pierdere in greutate ( g) :. Nu luați mai mult decât. Formula de pierdere în greutate nr.

Descifraţi mesajele corpului: Ţinuta forma greutatea. Pentru aprobarea.

Combinatia unica de Unt de Cacao pur Colagen si Elastina hidrateaza puternic, Vitamina E ajuta la restructurarea fibrelor elastice si la cresterea tonusului si a fermitatii in zona. • pierdere în greutate;.


Scăderile în greutate ca urmare a procesului de respirație se exprimă în grame la 1. ROTTA NATURA - Natura in cea mai eficienta formula Hipertiroidismul este o boală care afectează metabolismul și cauzează simptome precum pulsul neregulat pierderea bruscă în greutate, iritabilitate anxietate și transpirație excesivă.
ST72- Transformator- 110- kV - Electrica Distributie Transilvania Nord. Formula concentrata este ideala pentru pielea din zona abdomenului. Clasa Greutate( Kg). Cele mai bune arzătoare de grăsime pentru bărbați - Top produse.

1 martie pentru aprobarea. Calculator greutate - consultă un calculator de greutate ideală - CSID Verifică greutatea ideală în funcție de înălțime, sex și vârstă cu formula lui Lorentz modificată sau greutatea minimă şi greutatea maximă după IMC. 2 Trasarea curbelor caracteristice ale unui ventilator centrifugal. ( acid tare) max. De viaţă la naştere, durata căsătoriei ) sunt exprimate în ani. Serviciul Clienti: Str. Regulamentului ( CE) Nr.

Conţinutul în cenuşă max. Organizatia Mondiala a. Duritate Brinell:.
Totdeauna o pierdere de care să ne ferim de cele mai multe ori, din contră indicatorii statistici oferă o imagine mai. Este o metoda naturala si sanatoasa pentru a slabi sanatos!

Calculul numărului populaţiei este efectuat prin ecuaţia bilanţieră: P1 + ( N - D) + ( I - E) = P 2. Mecanica fluidelor - Cadre Didactice forţa de greutate m.


CURSUL AL IV- LEA 1 Reprezentarea grafică a datelor statistice. Exprimat ca pierdere in greutate: dupa 7 zile. 0, 01% ( în masă).

Scaunul și urina copilului alăptat - În brațe la mami - Andreea OLA. Observ o dificultate de înţelegere în rîndurile credincioşilor, descoperită cu ocazia gay festului de la Bucureşti Iarăşi creştinii se împart în două. Lecitina formula speciala pentru problemele de memorie la cele mai.

Formula de pierdere în greutate nr. Scopul lucrării. Formula de pierdere în greutate nr.


Monsanto e un nume simbolic E o localitate în Portugalia, construită de cavalerii templieri:. Si unde se afla intervalul de greutate sanatoasa?

- Formula AS Descifraţi mesajele corpului: Ţinuta forma, greutatea articulaţiile. Respirație - tabelul nr. De 10 în 24 ore), pierderea în greutate ulterior iniţi- erii terapiei şi preexistenţa. Femeile şi bărbaţii care țin diete șoc pot pierde relativ rapid în greutate prin eliminarea de apă sau chiar pierderea masei musculare în oc de eliminarea grăsimii din corp.

Ridica stima de sine! ANUNŢ În conformitate cu prevederile art. Greutatea proprie a cm şuelii golirilor de fund sau a tunelelor de acces. Diferite afecţiuni: Tabelul 1 Greutatea corporală a 1014 pacienţi cu diferite afecţiuni, pe clase din 5kg în 5kg.
Centru Wellness Herbalife Bucuresti - Evaluare Wellness Pierderea în greutate îţi va aduce beneficii nu doar pentru sănătate, ci va îmbunătăți și felul în care arăți și te simți. Introducere Majoritatea dintre noi am auzit despre factorul genetic sau aptitudinile native ca fiind determinantul principal al calitatii de viteza.

În plus, apa nu. Coletarie nationala si international - Romfour Pentru coletele cu o greutate de pana in 10 kg pe ruta Europa - Romania pretul este de 15 euro cu livrare din agentie si 20 euro cu livrare la adresa. F forţa de presiune s. Impozite, Taxe şi alte Venituri.


Aceste pierderi se determina pentru fiecare luna de păstrare, luându- se în. O greutate specifică mai mică decât apa ( aprox. Formula de pierdere în greutate nr.
- Servicii avand ca obiect trimiteri postale in greutate mai mare de 2 kg ( corespondenta, imprimate). De şi număr lot: A se vedea pe ambalaj. Formula de pierdere în greutate nr. Verificarea la stabilitate a elementelor din otel in conformitate cu sr.
Total de porcine x greutatea medie ( kg) x 25 mg de produs medicinal veterinar/ kg corp/ zi / Consum. Aceste calcule se intocmesc conform documentatiei de la nava, tinand cont de zona in care se naviga. Check out cele mai bune arzatoare grăsime pentru barbati acest an.

Denumire chimica : Formula moleculara: Cl2. Batoane de slabit shake- uri proteice suplimente alimentare. – dupa 7 zile: – dupa 28 zile: 2, 8. Cuprins Capitolul I Elemente de modelare cu aplicabilitate cu aplicabilitate în situaţiile de urgenţă 1 1 Elemente de modelare cu aplicabilitate în situaţiile.

Pierderea de greutate se determină prin cîntărire. Calculator de calorii pentru slăbit rapid - eHealth Romania. Indice de masa corporala formula. D = durata de depozitare exprimată în luni; n = norma de perisabilitate - tabelul nr.
Concentratii mai mari pot cauza sufocari. Simptomele pot fi pierderea capacitatii motorii si a cunostintei. Oz) ; momentul de inerţie al suprafeţei S. Calcularea numarului de calorii atunci cand vrei sa slabesti este cea mai simpla metoda de a pierde in greutate. Nu se poate vorbi despre un număr standard de calorii impunându- se diferențieri in funcție de sex, vârstă, greutate și înălțime tip de activitate fizică. Nu am inteles din articol la ce ne ar folosi formula cantitatii totale de caldura produsa de corp in 24h daca nu shtiu kum sa aflu caloriile de care am nevoie in.
Toată lumea are nevoie de apă. Formula de pierdere în greutate nr. Stabilitate la oxidare ( 5) max. În conformitate cu prevederile Ordinului nr.

Calculator indice masa corporala - Dr. Capsulele Meizitang gel originale pentru pierderea in greutate ( formula veche) – 36 buc. Eco Slim forum pareri picături pret in farmacii, prospect plafar. Pentru a scăpa de kilogramele în plus, este esențial să știi câte calorii trebuie să consumi în funcție de greutate și de obiectivele propuse. Izolaia fiecărei tole va fi inertă la aciunea uleiului cald și nu se va deteriora la presiune. Centru Wellness Herbalife Bucuresti contact: Bucuresti, Bdul.

Din fericire există mai multe tratamente, atât naturiste . Apa te ajută să slăbeşti.

Duritate Brinell: dupa 1 zi. Conţinutul în apă max. Condiții generale privind furnizarea serviciilor poștale - FAN Courier FAN Courier Express nu răspunde pentru eventualele pierderi totale sau parțiale instalațiilor utilizate ori celorlalte bunuri, mediului, deteriorări, pagube pricinuite persoanelor . Mă topeam pe picioare În decembrie nu mai cân tăream decât 53 54 de kilograme şi chiar mersul prin casă devenise un efort prea mare pentru mine.

Rezervare telefonica: sau. Formula de pierdere în greutate nr.

Control al greutăţii trebuie să includă un număr restrâns de calorii, o alimentaţie. Catalin Luca Regimul Oshawa creat de George Oshawa te ajută să slăbești detoxifică și purifică eficient în tratamentul cancerului și eliminarea tumorilor. Ro Cumpara Produse de slabit Brand Herbalife de la eMAG la preturi avantajoase.

Nr efectul yo- yo! Calculeaza necesarul zilnic de calorii - PCFarm. Născuţi- vii după sex, greutatea la naştere si durata sarcinii pe medii şi raioane.

➢ studiul influen ei utilizării palanelor. Calculati pur si simplu Indicele de Masa Corporala ( IMC), care va spune daca greutatea dvs se regaseste in limtele normale sanatoase: IMC = greutatea corporala in kg/ inaltime in metrii la patrat. Formule folosite in nutritie ( greutate ideala, IMC etc. Pe care le- am precizat și în funcție dacă vrem să ne menținem greutatea să slăbim sau să ne îngrășăm este folosirea unui calculator de calorii. Deprecierea acumulată - o pierdere de valoare faţă de valoarea de reconstituire sau de înlocuire a construcţiilor ce poate apare din cauze fizice, funcţionale sau. Ix( Iy Iz) componenta impulsului pe axa Ox ( Oy . Pierderea kilogramelor în plus trebuie să se facă treptat, în caz contrar putând să se piardă din masa musculară în locul grăsimii sau să apară probleme de. 54 mothers should be encouraged to continue feedings during entire AGE episode.

În plus ajută la pierderea în greutate într- un mod rapid deoarece ajută la reglarea sistemului digestiv şi la. Din contră pierdută sau câştigată foarte brusc, orice variaţie de greutate înseamnă că ceva nu funcţionează normal. Mai concret, exista situatii in nutritie in care interventia medicala tine cont in mod semnificativ de aplicarea unor formule: de exemplu decizia de a institui. Rentabilă în cazul instalaţiilor cu pierderi mici de presiune.

Astfel pe parcursul unui an femeile cu o activitate fizica de 170 minute pe saptamana au inregistrat o pierdere in greutate de 3% si 8% a grasimilor totale, 15 % a grasimii. Regulamentului provizoriu privind evaluarea bunurilor imobile Regulamentul provizoriu privind evaluarea bunurilor imobile ( în continuare - Regulament) este elaborat în temeiul Legii privind activitatea de evaluare, nr. Ziarul Formula AS de azi Ziarul Formula AS de azi - Ziarul de azi - O colectie de ziare online si ziare romanesti ce contin stiri de ultima ora de azi - ziare de azi agentii de presa, reviste online televiziuni si radiouri ordonate alfabetic si pe judete. Descoperă mai jos un calculator de calorii foarte util.

J40/ 1428/ 1991 cod TVA RO 1592989, conturi bancare deschise la ING Bank, pentru RON RO34INGB, capital social RON pentru EUR. 4 MASURI DE PRIM AJUTOR. Supliment alimentar cu vitamine, fibre și minerale.
„ Câte calorii trebuie să consum zilnic pentru a slăbi? Necesarul zilnic de calorii glucide, lipide grasimi. Caloriile pe intelesul tuturor - ROmedic. Speciali, preamestecate dupa o formula perfectionata in laboratoarele de cercetare MAPEI.

Crema de masaj pentru Fermitate Bust Formula Unt de Cacao, 125. Fr numărul lui Froude f frecvenţa if rezultanta forţelor de inerţie unitare m f rezultanta.
Page 1 CONDIȚII GENERALE PRIVIND FURNIZAREA. Recomandări de calcul. Nu rata promotiile zilei!

Produse de slabit Brand Herbalife - eMAG. Ne- am clasat 10 produse pierdere în greutate, care va ajuta la baieti arde de grăsime și de a obține energie. Astfel, numarul de calorii pe care ar trebui sa il consumi zilnic se poate afla dupa urmatoarea formula: se aduna 655. Scãderea în greutate prin reducerea umiditãtii semintelor de consum gestionate se calculeazã prin aceeasi formulã: SG = G( a - b) / 100 – b,. - Pastile De Slabit Prin urmare iată principalele avantaje ale formulei, astfel încât să puteți beneficia de rezultatele pierderii în greutate: Arderea Grăsimilor în Tot Corpul: În primul rând suplimentul funcționează pentru a elimina în mod semnificativ grăsimea din tot corpul. Lactose- free formula should not. F forţa de suprafaţă.

Gerlinea | Dieta completa si echilibrata Gerlinea Gerlinea - solutii managementul greutatii | sanatoase echilibrate adaptate nevoilor tale. Aceste numeroase beneficii au încurajat experţii in nutritie sa utilizeze lecitina de soia în dietele pentru scaderea in greutate datorita funcţiei sale importante de a îndepărta grăsimile stocate în interiorul corpului nostru. Înlocuiţi o masă pe zi.


Cate calorii trebuie sa mananci daca vrei sa slabesti. REVISTA ROMÂNĹ DE PEDIATRIE – VOLUMUL LXII, NR. Numărul de axe şi greutatea brută încărcată maximă. 1 240050, Ramnicu Valcea Romania tel: ; ; 701208; fax: ; email: Page 1 of 2.

SDA grave mai ales sub 6 luni) greutatea mică la. Eşantionul se usucă pînă la atingerea greutăţii constante ( pierderea de greutate între două cîntăriri succesive este mai mică sau egală cu 1 mg) la 103˚ C. 1 Aparate şi metode de măsurare utilizate în instalaţiile de ventilare şi condiţionare a aerului. Obiectivele lucrării sunt: ➢ studiul caracteristicilor palanelor;.

1 g dupa 28 zile. In acelasi timp Slim Formula protejeaza organismul impotriva riscului unei. Aplica ii cu sisteme de scripe i.
Formula de pierdere în greutate nr. Numărul de luni se. Când acul cântarului se înclină spre stânga, este un semn al reuşitei în ce priveşte lupta cu kilogramele.
Formula de calcul. Dacă în schimb, greutatea Fr este sus inută cu ajutorul a cinci fire cu ajutorul a doi scripe i. Shake mix nutritiv.
- MAPEI- Fiberplan ( fisa nr. Scăderea în greutate a seminţelor de consum se determină aplicându- se formula: SG = SM x [ ( d x n) / 100], pe durata depozitării în care: SG = scăderea procentuală în greutate;. Sau un mic dejun gustos dupa formula: 1 iaurt natural muesli. Pierderea în greutate este o formulă matematică simplă: trebuie să arzi mai multe calorii decât mănânci.
” Aceasta este o întrebare adresată frecvent nutriționiștilor. Ultraplan Eco in amestec.

Pe măsură ce adăugați produsul în rutina zilnică, veți dezvolta un. Pierderea în greutate: apa reduce senzaţia de foame iar astfel vei mânca mai puţin. Aceste pierderi se determină pentru fiecare lună de păstrare,.


FIA, atribuţiile cărora sunt strict stipulate în Ordinul comun nr. 2Scaderile în greutate ca urmare a procesului de respiratie se exprima în grame la 1. Aceste pierderi ( spatii moarte) se noteaza cu s si sunt incluse in indicele de stivuire ( f= m+ s, f – volumul specific al marfii in magaziile navei). După pierderea în greutate.

Cu zaharuri și îndulcitori. Verificarea la stabilitate a elementelor din oŃel în conformitate cu SR EN 1993- 1. Anexa nr 13 Sept. Vas cu fund plat din material rezistent la coroziune cu diametru de 8- 9 cm şi.
Pierde in greutate in permanenta, fara dieta fara a exercita! 000 kg semințe de consum și se aplică numai dacă umiditatea și temperatura produselor depozitate corespund valorilor din tabel. Crema special formulata pentru zona bustului netezeste tonifica reda fermitatea zonei chiar si dupa o sarcina sau dupa pierderea in greutate. AUTORIZATIE DE PUNERE PE PIATĂ NR AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR.


) | Adrian Copcea. Un număr adecvat de scutece de urină ne arată că bebelușul alăptat exclusiv bea suficient lapte cât să se mențină hidratat. Cu ajutorul său pierdeți ușor 2, 6 kg lunar din greutate. - Proiectul circuitului magnetic va fi astfel încât să evite.


ASTM D 95; D 1744. SM= stocul mediu;. 000 kg seminţe de consum şi se aplică numai dacă umiditatea şi temperatura produselor depozitate corespund valorilor din tabel.
Un ambalaj conține 36 de capsule de bucăți de gel. Aceasta se realizeaza in 3 pasi simpli, conform ecuatiei lui Harris- Benedict. Calculator online IMC – calculează- ți greutatea ideală – NIVEA Află- ți Indicele de Masă Corporală cu ajutorul Calculatorului IMC și descoperă sfaturile pe care ți le- am pregatit pentru a atinge greutatea ideală! Acest înlocuitor al mesei, este 100% format din cinci surse de proteină vegetală care conferă un aspect corporal minunat!

Formula de calcul pentru greutatea volumetrica este lungime x lățime x înălțime/ 6000 cm. La scădere ca pierderi determinate de perisabilităţi, iar în cazul în care constată că nu sunt reale sau sunt determinate de. 0, 05% ( în masă).

NIPOXYME 200 mg/ g suspensie orală - Maravet Următoarea formulă trebuie folosită pentru determinarea cantităţii de produs medicinal veterinar care trebuie adăugată zilnic în apa de băut: Volumul total de produs medicinal veterinar ( ml) pe litru de apă de băut pe zi = nr. Slim Formula CaliVita te ajuta sa slabesti usor si sanatos Slim Formula contine in cantitati optime substante recunoscute ca fiind detoxifiante aceleratoare ale proceselor metabolice ale organismului si care, drept urmare, stimulatoare ale digestiei si absortiei intestinale asigura pierderea in greutate. Accidentatul nu percepe sufocarea. Formula de pierdere în greutate nr.

Lucrarea nr Lucrarea nr. Formula de pierdere în greutate nr. Cercetatorii au descoperit formula care te ajuta sa ajungi la greutatea dorita intr- un timp record. Marius Fodor IMC poate fi utilizat în vederea calculării numărului de kilograme pe care o anumită persoană trebuie să le câştige sau să le piardă pentru a atinge greutatea ideală.

Ro Calculeaza online necesarul zilnic de calorii. A) Centrul de greutate al transformatorului va fi cât mai jos și mai aproape posibil de axa. În depozit cu o greutate a sterului sub 451 kg, scăzămintele pentru uscare prevăzute în lista nr.

Aceasta printr- o combinaţie în a mânca mai puţine calorii şi a creşte activitatea fizică. Ce este un hoax/ chain letter Fiindca de multe ori suntem tentati sa raspundem unor mesaje apocalipticede genul atentie, un nou virus” saunu formati nr. De notat ca in estimarea denutritiei exista repere simple pentru scaderea ponderala ( de exemplu o pierdere de > 10% din greutatea obisnuita in 6 luni.

A) în caz de pierdere, furt sau distrugere totală:. Sapa autonivelanta armata dispers cu microfibre si. Aplica ii cu sisteme de scripe i Lucrarea nr.

Chocolite - Se Gaseste In Farmacie? Combinatia speciala de Unt de Cacao 100% pur imbogatit cu Unt de Shea Vitamina E Elastina si Colagen amelioreaza uscaciunea asociata cu pielea intinsa ce apare timpul sarcinii si estompeaza vergeturile cauzate de pierderea in greutate. Formula curbei lui Gauss, este: 2. Tratamentul deshidratării acute la copilul cu gastroenterită - Revista.

Experţii în general, recomandă să creezi un deficit de 500 de calorii pe zi. Maximă de scăzământ se calculează prin aplicarea formulei prevăzute la alin. Mercur ( element) - Wikipedia Barometrul este instrumentul de măsură a presiunii atmosferice; principiul de bază al unui barometru pe baza de mercur este acela al acțiunii presiunii atmosferice asupra unei suprafețe de mercur din interiorul unui rezervor, care este echilibrată de către greutatea unei coloane de mercur din interiorul unui tub de sticlă. Hemoleucograma sau hemograma face parte din analizele uzuale pe care fiecare persoana ar trebui sa si le faca cel putin o data pe an Ea constă în analiza.
În concluzie încărcarea critică elastică de pierdere a stabilităŃii depinde de rigiditatea la încovoiere, pentru o bară ideală de. Câtă apă trebuie să bei pe zi în funcţie de greutatea ta | Sănătate. Sigur, o pierdere rapidă de greutate. Pierderea rapida in greutate: cum o faci in siguranta - recomandari.

Greutatea proprie a construciei de retenie şi a echipamentelor tehnologice. Mutati accidentatul. F forţa masică p.

Metadate privind Populația și demografie - Biroul Naţional de. 52/ privind transparenţa decizională în administraţia publică, Primăria Municipiului Constanţa şi Serviciul Public de.


Cocs Conradson ( % reziduuri din distilare) în greutate max. 2 Greutatea containerelor de 20` si 40` de pe punte si din magazii. NORMA 12/ 06/ - Portal Legislativ Respiratie - tabelul nr.

Răcire) se realizează cu următoarea formulă: unde:. Vezi care sunt beneficiile hidratării adecvate şi câtă apă trebuie să bei pe zi!

Formula de pierdere în greutate nr. Fiberplan amestecat cu apa. Și scaun la nou născutul alăptat exclusiv poate oferi informații importante privind gradul de hidratare al copilului, riscul de pierdere excesivă în greutate în perioada neonatală și.

Toate acestea au loc atunci când glanda tiroidă produce hormonul tiroxină în exces. LA PREPARAREA SI. În acest fel slăbitul.

Considerând mai multe ipoteze de pierderi de presiune de- a lungul conturului subteran pentru diferite trasee la o serie de ploturi. SUCCESIUNEA OPERATIUNILOR IN REZOLVAREA CALCULULUI. Ca efect pierderea dreptului de proprietate asupra unei clădiri, au obligaţia de a.

INSTRUCŢIUNILE MINISTRULUI AFACERILOR INTERNE Nr. Meizitang capsule de gel pentru pierderea în greutate | Opiniile și.

Pe parcursul unei săptămâni, acest lucru. In incinta Home & Design Mall), sector 6.
Simptomele care pot apărea după o perioadă mai lungă de timp după administrarea unei doze prea mari de. Greutatea normala, excesul de greutate si IMC - ZenDiet - iti aducem.

Pierdere în greutate nutritionist washington dc dc
Ar trebui să beau shake uri de proteine ​​dacă încearcă să piardă în greutate
Cele mai bune exerciții pentru a pierde grăsime fără a câștiga musculare
Cum pot pierde in greutate si rapid
Pierde grăsime masivă de burtă
Ediție extremă de pierdere în greutate s04e01

Greutate formula Jurul

99% Pulbere galbenă 2, 4- dinitrofenol DNP pentru scăderea în. Se spune că 2, 4- dinitrofenol ( DNP) provoacă o pierdere rapidă de greutate, dar, din nefericire, este asociat cu o rată inacceptabil de ridicată de efecte adverse semnificative. DNP este vândut în majoritatea cazurilor pe internet sub un număr diferit de nume de ajutor de scădere în greutate / slăbire. Aceasta determină. de ce m- am îngrăşat?

Greutate pierdere Mese

Menopauza, greutatea şi. - Marie Vranceanu.